Løbecykler

Vi har for nyligt købt en (brugt) løbecykel til N. Hun er fuldstændig vild med den og bliver komplet ulykkelig, når det er tid til at spise eller andet, der gør, at hun må af cyklen! Så derfor vil jeg lige give et lille overblik over hvilken slags løbecykler, der findes til børn omkring 1-2 år.

lobecykler

1: Klassisk, prisvindende løbecykel fra Puky. Den kan bruges fra 2 år/ 85cm. Koster vejl. 599,- og kan bl.a. købes hos Legeakademiet her. Fåes i flere farver.

2: Endnu en Pukymodel, som dog kan bruges allerede fra 1års alderen, da den har fire hjul. Navnet er “pukylino” og den fåes til 329, her hos cykelpartner.dk. Denne fåes også i flere farver.

3: Yvolution Y Velo Junior løbecykel, som kan bruges fra 1 1/2 års alderen. Man kan justere baghjulet til kun at have ét hjul, når barnet er klar til det balancemæssigt. Fåes til 499,- her hos Fætter BR (og fås også i lyserød).

4: Klassisk løbecykel i træ til 379,- fra Trævarefabrikernes Udsalg. Fra omkring 2 år/ 85 cm.

Vi har valgt den første model fra Puky, da den er nem at stige af og på og fordi den er tilpas let. Den er vi rigtig godt tilfredse med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s