Te-tid

DSC07457

Som mange af jer nok ved, især hvis I følger med på Instagram, er jeg ikke den store kaffedrikker. Hvis jeg skal have noget varmt at drikke, foretrækker jeg te i alverdens afskygninger. Derfor takkede jeg straks ja, da jeg blev tilbudt at prøve en af Fabel Tes mange tevarianter. Jeg blev især positivt overrasket over det flotte design, som gør, at man kan have tedåserne til at stå fremme og pynte. Tedåserne indeholder faktisk to forskellige slags te, og den vinrøde af slagsen indeholder honeybush med jordbær og lakrids, og grøn te med jordbær og ananas.

Honeybush-teen dufter frisk og krydret, som en hel tebutik, og indeholder ud over jordbær og lakridsrod også bl.a. æble, lemongrass og kiwi, mens den grønne te dufter sødt af frisk frugt og indeholder kandiseret ananas, jordbær og solsikkeblomst. Jeg synes bedst om smagen af den grønne te, for den har en tilpas sød smag, og kan nydes alene uden noget til, mens jeg kan anbefale et stykke mørk chokolade til honeybush-teen, som er mere krydret i smagen 🙂

De to forskellige smage er smage jeg ikke før har smagt som te og jeg er vild med det! Det er skønt med nye spændende smagsoplevelser, når man drikker meget te, som jeg. Fabel Te koster omkring 100kr pr. dåse, som altså indeholder to forskellige slags te, ialt 150gr, og de fås i specialforretninger med kvalitetsprodukter landet over. I Aalborg fås de fx hos Fru Ronne, og ellers kan nærmeste forhandler ses her.

En oprigtig anbefaling fra en tedrikker 🙂

DSC07435 DSC07440 DSC07441

/Indlægget er sponsoreret, men er udtryk for min egen personlige mening

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s