Food Festival 2014

FOOD-FESTIVAL-Logo-hvid-900x754

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi herhjemme (måske i særdeleshed lille N 🙂 ) er meget madglade. Derfor glæder vi os meget til den kommende weekend, 5.-7. september, hvor der afholdes Food Festival.

Food Festival er en årlig begivenhed på Tangkrogen i Aarhus for madentusiaster og madører i alle aldre. Her kan både børn og voksne nemlig være med til at lave mad, lære om nye tendenser og gamle klassikere inden for madlavning og så er der helt sikkert også mulighed for at smage en masse lækker mad! Børn kan fx bage økologiske snobrød, smage på grøntsagsshots og udvikle deres egne wraps. For voksne, som interesserer sig for hvad der bliver serveret af drikkevarer til maden, er der et helt område, hvor man kan udforske forskellige slags øl, vin og spiritus fra Danmark. Der er altså lidt for en hver smag. Der er utallige aktiviteter og udstillere, som alle er med til at skabe en fantastisk stemning på pladsen. Food Festival har fokus på bæredygtighed og vil give inspiration til hvordan man kan inkorporere danske og nordiske råvarer mere i sin madlavning, hvilket jeg personligt godt kunne blive bedre til. Derudover glæder jeg mig især til at se River Cottage, til at se Fysikshow Aarhus lave is med øl og vin, og ikke mindst madpakkeworkshop (man er vel mor? 😉 ). Vi skal afsted lørdag, men I kan se programmet for alle dage her. Søndag er der endda Hotdog DM, hvor gourmetkokke og pølsemænd konkurrerer om at lave Danmarks bedste traditionelle og Danmarks bedste moderne hotdog 🙂

Jeg kan kun anbefale jer at tage afsted til Food Festival, hvis I også har hang til god mad, dejlig stemning og nye inputs til madpakken, morgenmaden, besøg af gode venner lørdag aften, og ikke mindst hverdagsmad gjort sjovere og mere spændende. Kort sagt: kom afsted!

Billetterne kan findes her i forsalg til 75kr + gebyr for en dagsbillet og 150 + gebyr for alle tre dage.

4_2_2

SONY DSC

SONY DSC

food festival - kasper fogh-0923

food festival - kasper fogh-0951

food festival - kasper fogh-0981

 

/Dette indlæg er sponsoreret, men er 100% udtryk for min egen mening

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s