Klapvogn på ferien

På ferien havde vi Ns klapvogn med (en Bugaboo Cameleon), hvilket viste sig at være guld værd og udvidede mulighederne for os forældre i forhold til at lave noget mens N sov sine lure. Her hjemme sover hun normalt formiddags- og middagslur i barnevognen, så hun har kun sovet i klapvognen et par gange før. Det var dog ikke noget problem for hende at sove i den, det gjorde hun i skyggen ved poolen, på stranden, på restaurant og på tur i den gamle bydel i Alcudia, så det var bare dejligt. Vi havde på ferien stor stor glæde af den solskærm jeg købte for et par måneder siden (læs om den her). Den gjorde at N kunne få lidt privatliv, mørke og skygge når hun skulle sove, mens der stadig kom luft ind til hende og vognen ikke blev varm.

En ekstra bonus ved klapvognen er at vi kunne gå ture på stranden med vognen, nede ved vandet, hvilket var easy peasy ved at bruge funktionen med at tage de drejelige forhjul op, så kun de faste hjul var nede og den derfor nemt kunne trækkes i sandet. Om natten sov N i en tremmeseng som var på hotellet, og det gik også super fint med at sove der i.

Generelt har vi været super glade for vognen og for at have klapvogn og solskærm med på ferie, og vi er taknemmelige for at N var så god til at sove i den også, så hele ferien ikke blev holdt på hotelværelset 🙂

DSC04881

DSC04802

DSC04792

DSC04574

DSC04579

DSC04559

DSC04555

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s