Reshopper

Skærmbillede 2014-07-30 kl. 16.52.43

Uden at være sponsoreret eller noget, må jeg altså lige dele min begejstring for app’en Reshopper. Det er “lokal markedsplads” for børnefamilier, hvor man kan købe og sælge mere eller mindre brugte ting i ens nærområde. Man opretter en bruger med basis i hvor man bor, og derefter kan man nemt sælge ting gennem mobilen, eller se og søge på hvad der er til salg i området, inden for ting der passer til konceptet, som er fokuseret på ting til børnefamilien. Man kan altså sælge og købe ting ting som fx. møbler til børneværelset, legetøj, børnetøj, sko, graviditetstøj, bøger om børn, familie, graviditet osv.

Man sætter selv radius for hvor langt væk man søger: 1, 2, 5, 10 eller max 20km væk fra ens bopæl, eller der hvor man befinder sig på det tidspunkt man søger. Hvis man er i sommerhus el. lign. og er i shoppehumør eller lige står og mangler noget, kan man altså også søge dér, og måske være heldig.

Det geniale ved denne app er, efter min mening, at den er så super simpel og overskuelig, så man kan nemt se hvad der er til salg i lokalområdet, søge efter specifikke ting i lokalområdet eller hurtigt sætte noget til salg. Det smarte er jo så også, at varerne er i nærheden, så man slipper for dyr fragt og levering, og man kan bese varen inden man endeligt køber den.

Jeg er selv stor fan af brugte ting fundet på loppemarked, DBA, eller gennem denne app, så hvis der er andre derude, der også kan se det nyttige i at genbruge andres gemte skatte, og som har børn eller venter sig, så kan jeg kun anbefale at få downloadet denne app ASAP 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s