Madglad

Det er skønt at se, hvor glad N er for mad! Hun er nu 6,5 måneder gammel ogjeg prøver at lade hende smage en masse forskelligt, så det ikke bliver kedeligt for hende, og så hun måske bliver mere åben for at smage nye ting fremover. Indtil videre har jeg lavet alt maden fra bunden og hun har smagt: boghvedegrød, majsgrød, hirsegrød, havregrød, abrikosmos, æblemos, sveskemos, pæremos, mango, kiwi, banan, avocado, ærtemos, kartoffel, pastinak, broccoli, gulerod, kylling og tomat. Herhjemme er vi startet på fit100, så i den kommende tid kan N smage en masse nye spændende, og ikke mindst sunde, madvarer.

Til morgen får hun havregrød, til middag grød med frugtmos, til eftermiddag frugt i “gumlenettet”, og om aftenen får N kartoffel/grøntsagsmos, ofte med ærtemos til. Snart skal hun smage øllebrød til morgenmad også, og jeg glæder mig til at hun snart kan spise nogenlunde det samme mad som os om aftenen. Pt. bliver hun ammet lige når hun vågner om morgenen, når hun vågner fra sin middagslur, og lige inden hun skal i seng om aftenen.

DSC02305

DSC02310

DSC02754

IMG_8151

IMG_8753

“Gumlenettet” er købt i Føtex og er af mærket Sassy

IMG_8767

 

Reklamer

2 thoughts on “Madglad

    • Tak Anne 🙂 Ja, jeg får faktisk taget en del “spisebilleder”, for hun er bare cute når hun sidder der og spiser, så er hun rigtig i sit es 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s