Favoritter i ToysRus

Herhjemme har vi (N) en del favoritter som kan købes i Toys”R”us

ToysRus

1. Lamaze legetæppet er et sikkert hit for N og det har det været i nogle måneder efterhånden. Hun lytter til musikken, kigger på de forskellige figurer, som bevæger sig, og tager fat på og mærker på figurerne. Generelt er hun super glad for alle sine Lamaze ting, som er fyldt med farver og forskellige lyde og overflader. Link til Toys”R”us’ udvalg af Lamaze her.

2. Spejlet fra Fisher Price, som ligner en pingvin, er N også rigtig glad for. Hun er klart blevet mere opmærksom på sit eget spejlbillede, og hun udforsker det og er nysgerrig.

3. Lærelarven fra Bellino har N faktisk ikke, men hun har prøvet den hos en af sine venner fra mødre gruppen, og den har hendes fulde opmærksomhed. Den spiller forskellige melodier og lyser når man trykker på den, eller hiver i snorene, hvilket de små nemt kan vha. figurerne for enden af snorene. Vi har ingen, og har heller ikke haft, kravlegård, men hvis vi havde skulle denne klart sidde deri.

4. Krokodille-bideringen fra Fisher Price er god til ømme gummer, og så har den en god størrelse for de små at holde i. Jeg tror også N kan lide den pga. de skarpe farver, og fordi den kan rasle.

5. Kravle- og lærebolden fra Bellino fik jeg øjnene op for hos en fra mødregruppen. N har den ikke, men jeg overvejer meget at købe den. Den bevæger sig, lyser og spiller melodier, så N er helt vild efter den – faktisk så meget at hun næsten trillede for første gang, da hun blev introduceret for den. Jeg tænker den også er god til når hun skal lære at kravle, netop fordi hun er så vild med den og bare VIL have fat i den, så den er en god motivation til at bevæge sig.

6. Learning Puppy fra Fisher Price fik N i dåbsgave. Den synger sange og baby kan lære om farver, navne på kropsdele, alfabetet og tælle 1-10. Selvom N ikke forstår så meget endnu, er hun vild med at høre på sangene, og hun triller også efter hunden, hvis vi lægger den lidt væk fra hende.

Udvalget af Fisher Price kan findes her, og udvalget af Bellino her.

Jeg synes det er smart, at det i Toys”R”us’ online butik er muligt at sortere legetøjet efter både kategori, brand og alder. På den måde kan man fokusere på ting til netop det barn man har i tankerne, og skal ikke gå igennem hundrede sider med ting der slet ingen interesse har.

Her er lidt billeder med nogle af tingene “in action”:

DSC02265

Ns farveeksplosion af et legehjørne 🙂

Spejlet fra Fisher Price

Spejlet fra Fisher Price

DSC02279

Koncentreret

/Dette indlæg er sponsoreret, men er 100% udtryk for min egen holdning

Reklamer

2 thoughts on “Favoritter i ToysRus

  1. Sikke nogle søde billeder. Min søn er også stor fan af bolden fra Bellino og hunden og bideringen fra Fisher Price (dog den gamle hunde-udgave uden hjerte på).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s