N 4 måneder

I går blev lille N 4 måneder, og jeg tænkte, at jeg vil lave en lille status over hende og hendes udvikling.

Hun lever stadig udelukkende af min mælk, og det tror jeg vi fortsætter i hvert fald en måned endnu, før vi begynder at give hende lidt smagsprøver af grød og mos – det bliver spændende!

N sover som regel hele natten, fra omkring 23 og til klokken 7, hvor hun vågner og bliver taget hen i vores seng, hvor hun bliver ammet liggende, hvorefter vi sover et par timer mere – ren luksus, og jeg nyder det, så længe det nu varer 🙂 Hun sover bedst hvis hun har noget liggende tæt mod hovedet, fx en stofble eller en nusseklud, som vi så fjerner når hun er faldet i søvn. Når hun sover ude, sover hun i sin Slee-Bee, som også er dejlig lun og tæt for hende.

Glad efter en lang lur :)

Glad efter en lang lur 🙂

Det er tydeligt at N er begyndt at blive mere og mere opmærksom på hvad der sker omkring hende, og hun er også begyndt at “snakke” mere, især når hun bliver puslet, og om aftenen i sengen. Hun elsker at være i bad og til babysvømning, ligesom hun godt kan lide når vi synger for hende, gerne sange med fagter. Af legetøj er aktivitetstæppet stadig et hit, sammen med alt hvad der kan puttes i munden. Hun kan godt blive lidt sur på sin “o-ball”, når hun ikke kan få den ind i munden 🙂 Fjernsynet, med alle dets farver, lys og bevægelser er hun også dybt betaget af, og det er svært at konkurrere om hendes opmærksomhed når det er tændt. Hun kan også bruge lang tid på bare at ligge og kigge på sine hænder. Hun er super god til at ligge på maven, og ligger der gerne i lang tid af gangen. Hun er også begyndt at trille om på siden, og hun kommer nemt om på maven når man hjælper hende lidt, så måske det ikke varer længe, før hun selv triller fra ryg til mave.

Vores glade pige <3

Vores glade pige ❤

Har fået lov til at slappe lidt af foran tv'et :D

Har fået lov til at slappe lidt af foran tv’et 🙂

Sommerfuglen skal da også i munden

Sommerfuglen skal da også i munden

Har en fest i badet :)

Har en fest i badet 🙂

Kæmper med at spise o-ball'en

Kæmper med at spise o-ball’en

Træt pige efter babysvømning

Træt pige efter babysvømning

Dygtig til at ligge på maven

Dygtig til at ligge på maven

Det er efterhånden lang tid siden, vi har haft besøg af sundhedsplejersken, men jeg tror at N nu vejer omkring 7 kilo, og er omkring 65 cm lang.

Vores store pige <3

Vores store pige ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s